u mnie w ogarze jak już rezerwa to przerywa strasznie a do tego jeszcze ułożenie wężyków paliwowych nie sprzyja na dojenie benzyny do sucha 

u mnie w ogarze jak już rezerwa to przerywa strasznie a do tego jeszcze ułożenie wężyków paliwowych nie sprzyja na dojenie benzyny do sucha 

więc pewnie świeca też pójdzie do wymiany bo regulacja już nic nie daje - chyba że całkowite osmalenie.
nie ma w ogóle mocy albo raz ma a raz nie ma - już myślałem że znowu łapie tłoka ale widzę że nie ma różnicy czy jest gorący czy dopiero zaczynam jazdę - takie losowanie jest wyjadę czy nie wyjadę
powiedzcie mi czy jest ktoś z moich okolic (Cieszyn) kto wie coś na temat serwisu bartona w Skoczowie - mam najbliżej ale słyszałem już jedną złą opinię...

odezwę się na priv... Jadę do garażu (nie wiem czy to za dużo nie powiedziane, bo nie wiem ile w jeździe będzie ciśnięcia) ale idę 

Ssanie na 2/3 włączone i lekko kopci (minimalnie) ale za to moc przyszła
Bez ssania nie kopci - mocy brak
a regulacja składu mieszanki nie przynosi rezultatu w szerokim spektrum obrotów czyli to co było
Obstawiam ten nieszczęsny gaźnik - powiedzcie proszę czy brak mocy to może być jego sprawka bo już się zaczynam w tym gubić jak dzieciak 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości