Tak jak w temacie znacie moze tego gb http://polskajazda.pl/db/images_thumb_8 ... resize.jpg może ktoś z forum go ma. Poszukuje go ponieważ chciałbym się od właściciela dowiedzieć jak przymocował te halogeny , ni chyba że ktoś z użytkowników miałby jakiś pomysł albo dobre zdj ?
lampki trzymają się na stelażu który jest oryginalnie założony razem z tymi osłonkami blachy do tego użyte są dosyć grube i mocne ale ja przerobiłem to na działające migacze (szkoda ze już nie działają)
lampki trzymają się na stelażu który jest oryginalnie założony razem z tymi osłonkami blachy do tego użyte są dosyć grube i mocne ale ja przerobiłem to na migacze (szkoda ze już nie działają)
Jak widzę to to są zwykłe lampki rowerowe retro chrom, ja mam takie Po prostu przykręcasz gdzieś, byle była masa, a kabelek podłączasz gdzie chcesz: postój, krótkie, długie, nawet pod kierunki możesz
własnie mam włacznik i chciałem aby te światkła świeciły pod każdymi światłami tzn od razu jak się włączy stacyjke tylko w które miejsce podpiąć się pod stacyjke
O ile w GB kabelki są tego samego koloru jak w łosiu, to podpinasz pod czarny kabelek A jak chcesz, żeby świeciły pod każdymi światłami to możesz przeca pod postojówki podłączyć