jak wygladasz 

znam gościa co tego roku wysoko był na MP w kat +75 kg i nie miał takich uda na masie jak ty lool ,a każdy mówił ,że udami może walczyć o podium. ronie coleman w życiowej formie miał 98 cm ,a ty tu gadasz o 80 . paru gości na sfd z działu doping podchodzi do 80cm ,popatrz na dobrze wcyięte udo 66cm. i nie pierdziel ,że 120 to jest rewelacja ,mój dobry ziomek miał 126cm przy 168cm wzrostu i nie chodził opowiadał o tym jaki jest kox. od razu widać ,że pyerdolisz farmazony ,bo jak ktoś jest wielki ,to dla niego jego 120cm w klacie to mało. tak samo jak ja ,bardziej szpanowałem jak zaczynałem i klata mi urosła ze 2cm ,niż za rok ,kiedy mało która koszulka mi na plecy wchodziła. i daj foto to cię ładnie przeproszę i pogratuluje jak masz tą masę realnie.
Ogromne bo powtarzam, nie jestem kulturystą i napalonym na to łebkiem. A znajomego za tak mały wzrost i taką klatę pozdrawiam, bo jest jak kulka.

uwierzę może jak dasz foto ,albo napiszesz ,że mają taką separację jak kołek od pomostu. labo kłoda drzewa.

D masz jakieś zdj jego ?

hah ,a jak pisaałem ze spidim na gg to napisałem ,że plecy pewnie też tyrasz ,bo masz dość duże tylne aktony barków
u mnie ogólnie jest zagłębie koxiarzy jest kilku gości co bez problemu 160-180kg cisną na klatę ,a w martwym ciągu pod 250-275kg pochodzą ,jest gość co w wieku 19 lat jebnął 200 na płaskiej i 285kg w martwym ciągu ,ale on w wieku 15lat jebnął 140 ,to xD jest jeden gość co ma 164cm wzrostu i 49 cm w łapie
z takich okazów to jest też koleś co na mp w kategorii +75kg występował i walczył o podium
a wszyscy zaczynali swoją przygodę od ruskiej mety xD
ale martwych ciągów ani nic w tym stylu to nie
.
ha jak on k***a musi wyglądać 47cm w łapie na 168 cm wzrostu.. masakra 

weź się za plecy to będziesz dopiero będziesz szeroki jak szafa 3 drzwiowa

D. Ale przyznaje się że nie jest najlepiej, ale będę się starał to dopracować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości