Witam, mam problem, bardzo wolno pobiera mi pliki, pobieranie to max 100kb/s, najczesciej jest 60kb/s .. nie zadowala mnie ten wynik poniewaz neta mam 6mb, na speedtescie pobieranie wynosi 5.95mb/s a wysylanie 0.49mb/s .. Zasieg do nadajnika jest bardzo dobry, antena nowa, porzadna, kabel tez.. co jest grane? pomoze ktos?
Jeśli pobierasz µTorrent np. to lookaj na liczbę seedów, ponadto posprawdzaj ustawienia programu. A i jak na necie siedzisz to potrafi spaść.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
a nie sciagacz z jakis blokowanych serwerów? tzn do predkosci pobierania xkb/s ? mi tez sciaga np. po 100 kb's na egofiles, teraz kupilem premium to 700 leci
sciagam z utorrent i problem wystepuje tylko wtedy, z google sciaga sie bardzo szybko, ok 400kb/s, wiec problem jest z torrentem sorki ze wczesniej nie napisalem xd
Ludzie. Mała ilość seedów, mały transfer. Wina pijawek które zassają i nie podają dalej.
Lub ewentualnie duża ilość seedów, ale wszyscy mają nerwozdradę co pozwala im wysyłać pliki max po 15kb.
Zależy wszystko "od jakości" danego torrenta.
No i trzeba też ustawić odpowiednio dany program. Np, ograniczając prędkość wysyłania, bo wtedy może nie osiągnąć maksymalnej prędkości przesyłania.