Witam. Zbliża się czas kiedy muszę wymienić cały napęd wiec pytanie do was jaki łańcuch 428? ile ogniw? oraz jakie zębatki byście proponowali? Jeżdżę zumico gr500 .
Lancuch taki jak wczesniej daj, chyba masz 428, zebatka z tylu taka sama jak wczesniej czyli 48 bodajze a z przodu daj jakas mniejsza, zeby wiecej mocy mial bo te motorki wazace 130, ledwo co sie zbieraja na 50
Ogniwa musisz policzyć bo nikt nie wie A zębatkę jak ci te przełożenia odpowiadają co miałeś wcześniej to nie masz się kombinować z innymi albo założyć zębatkę przednią 14z i powinno być lepiej
Lukas16, i w 50 cc można się bawić z zębatkami. Miałem zdawczą 12, teraz mam13 i powoli mi przestaje wystarczać. Mocy ma dość. Myślę, że na 14z też sobie poradzi.
fistach96, Nie ma zębatek 13z na 14z poradzi sobie bez problemu sam miałem ale zmieniłem na 13z bo fajnie ciągnie Lecz na trasy będzie zakładana niestety 16z bo poprawi to kulturę pracy
Nie ogarniam. Może to po prostu brak przecinków, może błąd merytoryczny. Nie wiem. Sam napisałeś, że włożyłeś 13z, ja też taką mam, więc nie wiem, o co chodzi.