Jeszcze ten dźwięk, mogło by być czymś lepszym nagrane. Reguluj gaźnik, dobrze go rozgrzej, sprawdź przerwy zaworowe.

Jeszcze ten dźwięk, mogło by być czymś lepszym nagrane. Reguluj gaźnik, dobrze go rozgrzej, sprawdź przerwy zaworowe.
choinka pisze:Coś mnie tu nie pasujeJeszcze ten dźwięk, mogło by być czymś lepszym nagrane. Reguluj gaźnik, dobrze go rozgrzej, sprawdź przerwy zaworowe.

choinka pisze:No właśnie ten telefon pięknej jakości nie dał. A mi się wydaje że to właśnie przez łańcuszek.

choinka pisze:A nie lepiej zmienić tylko ten łańcuszek? A jak wykręcisz świece to lekko się obraca wałem? Możesz jeszcze zrobić tak że odkręcisz śrubę od napinacza wyciągniesz sprężynę i odpal, i zobacz co będzie się działo, łańcuszek może się poluźni. Tylko go nie gazuj za mocno bez tej sprężyny.

Sprawdź zawory, odkręć pokrywkę zębatki rozrządu i obracaj wałem i obserwuj jak się zachowuje łańcuszek.
choinka pisze:Ale tam coś tłuczeSprawdź zawory, odkręć pokrywkę zębatki rozrządu i obracaj wałem i obserwuj jak się zachowuje łańcuszek.

choinka pisze:To tak zrób i napisz co się stało.
. Macie pomysły na zabezpieczenie felg ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości