Gazu daje, a tu tak jakby chciał, a nie mógł
Sprawdź zawory jeszcze 

Gazu daje, a tu tak jakby chciał, a nie mógł
Sprawdź zawory jeszcze 
[/URL]

[/URL]

modó³ wm mugen sport cdti

Walnij i odejdzie
ja musiałem puknąć w każdy dekiel od głowicy w ogarze żeby zlazł bo się tak przyklejał rembany

) tylko tu o ile się nie mylę, nie ma regulacji kąta wyprzedzenia... Sprawdź klin na wale, może delikatnie ruszyło się magneto.
michau_ek pisze:ehh ja mam całkowicie co innego..
mam pewien problem - gdy już rozgrzeje silnik i chciałbym troche go przycisnąć [cos do 3/4 org zablokowania na module] to wkręca się ale tylko na luzie.. a jak np jade na biegu to po 1/3 manetki zaczyna przerywac i wyzej się nie wkręci chocby nie wiadomo co
gaznik wyregulowany,wyczyszczony, filtr powietrza czysty,swieca nowa, co podejrzewam? cewka,gaznik [coś może byc nie tak z samą "mechaniką" - obie częscie są po przebiegu 6000km.. może trzeba je wymienić?
działo mi się to od jakiegoś 1000km ale na 50cc było to zdecydowanie mniej odczuwalne.. przy wyższych obrotach i jak się odpusciło gazu i dodało na nowo to ozywał.. teraz na 125 ni w te ni w tamte - nie działa.. normalnie odpala,trzyma obroty, tylko z tą jazdą.. czego to może być wina? co kupić? gdzie kupic?

[/URL]

Teraz się zastanawiam co zrobić żeby silnik nie przerywał
Na pewno w rozrząd zajrzę. Nie wiem moduł wymienić tak jak pisał MrF4k, tylko że wtyczki mam na 5 pinów, a do końca nie wiem czy moduły na 5 czy 6 pinów się różnią, tak jak czy pod 125 powinien być specjalny moduł 
[/URL]
modó³ wm mugen sport cdti

Od czego to może się przestawić
i jbc. to jak nastawić 
[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości