• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

super moto czy ala ścig

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Re: super moto czy ala ścig

Postautor: Pawlos312 » wt 08 lis, 2011

Benio, SM też można pojeździć po polnych dróżkach, może nie tak sprytnie jak enduro, ale nie jest źle. SM też da się wykładać :). A te "scigacze" 50cm3 to śmiech na sali, jak już wcześniej pisałem (bez obrazy jak ktoś jeździ takim moto).
Obrazek

Blu
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: Blu » wt 08 lis, 2011

Chłopie to od razu widać ze ty nie chcesz scigacza zeby sie wykladac (w 50cm ahhaah xd) tylko dla szpanu. Chcesz to wez tego sciagacza, przynajmniej bedzie sie mozna posmiac z kolejnego ghost ridera na kosiarce. Pozdrawiam.
[center] Obrazek [/center]

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » śr 09 lis, 2011

też mi problem wsadzić silnik 125 ^^
nie mam przed kim szpanować tak po za tym ;)
po prostu kocham ten wygląd i tą poskładaną pozycję i duży bak między nogami ale cały czas się zastanawiam nad sm i prawdopodobnie będzie sm
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
TaHa
Specjalista
Specjalista
Kontaktowanie:

Postautor: TaHa » śr 09 lis, 2011

Osobiście dla mnie nie ma lepszego motoru niż SM do codziennego użytku. Poza tym ten motor jest dla mnie stworzony, nie chce ściga bo po prostu mnie do tego nie ciągnie. I ty też musisz sam podjąć decyzję a nie komu co się podoba. Nie patrze na ludzi !

Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: BarneY » śr 09 lis, 2011

JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » śr 09 lis, 2011

Benio, Hmmm zależy ;p Musisz zdecydować czy jeździsz po polnych drogach czy nie .
Ścigacz w 50cm3 no fakt ;P troche smiesznie to wyglada ale wrazenie robi .
Za taka cene tylko cos do roboty kupisz . Ja bym ci polecał te Derbi bo to nowsze troche jest .:P
A plastiki mozliwe ze przez zime się znajdą trzeba dobrze poszukać :P

Jeżeli chcesz to koles 17km odemnie ma na sprzedaz Bete RR 50 ( Wągrowiec ) 70 metrakit ;d kapitalka silnika robiona z reki potrafi zapalic :P za 2500 pusci lekko bo sprzedac tego nie moze .

Awatar użytkownika
Pawlos312
Weteran
Weteran

Postautor: Pawlos312 » śr 09 lis, 2011

PrezesKP, Te Rieju mi się nie podoba, nie wiem jak tobie Benio. Popatrz jeszcze na jakieś derbi, aprilie (np MX, RX) no i Rieju(można znaleźć naprawdę fajne moto za małą kase).
Obrazek

Blu
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: Blu » śr 09 lis, 2011

Benio pisze:też mi problem wsadzić silnik 125

Nie masz kasy na moto, eksploatacje, paliwo i chcesz miec 2t ? Jeszcze 125 ?Hahahahahaha.....
[center] Obrazek [/center]

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » śr 09 lis, 2011

kasy na moto teraz nie za bardzo mam bo wydałem 3 kafle w cinkfaka mam odłożone 1500zł na prawko B1 i kurw@ wykańczam sobie za własną kase pokój na budowie więc kurw@ powiedz mi jak mam mieć chwilowo kasę na motor
A myślę że jak nie kupię motorku to albo wydam w cinkfaka albo w pokój i uj nie będzie moto
A potem coś w nim przerabiać czy oddać go kapitalce to nie problem bo kasa będzie tyl;ko nie chcę stracić 2500zł np na cinkola choć na razie jet ok wymieniłem sprzęgło opony skrzynię i tłoki z pierścieniami wymieniłem plus wszystkie uszczelki i uszczelniacze uszczelki drzwi i cała masa rzeczy które się zużyły lub zostały zniszczona a cinkol z wizuala nie prezentuje się najlepiej więc jak nie kupie moto to będe wkładał 2500 i wszystką inną kasę na cinkola a tego chcę uniknąć
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK

Lewa !!

Wróć do „Pomoc”