Po za tym to ten silnik kosztuje 1600zł bodajże czyli cena porównywalna do tego całego zestawu. 
modó³ wm mugen sport cdti

I jak bym miał kontrole to też nie ciekawie bo te 160ccm a 80 to raczej spora różnica

TaHa pisze:micek, ile masz lat ? jesteś kolejnym dzieciakiem 10 letnim ? Dla mnie to jest chore ! Albo zostawcie 50cc i nie dotykajcie i nie srajcie w gacie. Kupując taki zestaw nie ma większego sensu według mnie. Lepiej kupić 125 albo 140cc. Najlepiej Lifana albo YX. Cena takowych od 700 zł do 1500 około. Sam mam 140cc cały zestaw ostatnią sztuke na allegro wystawioną. Najtańszym sposobem przeróbki tych silników to kupić 72cc. Nie ma sensu ładować części Takegawa do CHIŃSKIEGO SILNIKA ! To jest bez sens. Jakbyś miał oryginalny silnik hondy to co innego, inna bajka w ogóle. Jak jesteś "bogaczem" i chcesz kupować części za ok. 2000 tys. to kupuj YX160 cały zestaw, 20km około i można śmigać. Wielkościowo praktycznie niczym się nie różnią dla przeciętnego człowieka. Nawet dla tego co się trochę zna powie że to 50cc bo to są stosunkowo małe silniki. Ktoś kto się zna i w tym siedzi może by coś się odezwał.
Yautja Dzięki za podesłanie linka

choinka pisze:Tyle że jak już się zabił mu nic nie zrobią.
modó³ wm mugen sport cdti
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości