• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Ogar złamany hehe

Rozmowy o motoryzacji.
Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Ogar złamany hehe

Postautor: Dargas » pn 24 paź, 2011

Dalej ktoś ma zdanie, że Ogar900 wytrzyma silnik 110? Hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=VrrE6BO0 ... re=related

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Re: Ogar złamany hehe

Postautor: Lukas995 » pn 24 paź, 2011

Dargas, Wiesz Gb Diabola wytrzymuje 140cc :D
Ja właśnie dlatego w zimie bd spawał rame .. tzn. poprawiał spawy itp ;)

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Jedna rama jest taka a druga taka. Ale mimo tego nie chce jeździć chinolem

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Właśnie sorry za off

Ale ty zmieniłeś już moto ? bo widziałem że pisałeś w temacie o twoim Zumico że to już koniec.. :)

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Lukas16 pisze:Właśnie sorry za off

Ale ty zmieniłeś już moto ? bo widziałem że pisałeś w temacie o twoim Zumico że to już koniec.. :)

Miał być koniec ale dojeżdżam nim na praktyki więc ciąg dalszy nastąpi :) A nowy motor sie składa :)

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pn 24 paź, 2011

Dargas pisze:Dalej ktoś ma zdanie, że Ogar900 wytrzyma silnik 110?

Tak, między innymi ja.
Nie znasz historii tego ogara i co z nim robił jego właściciel... Nieudane próby stuntu, ciągły kat, szarżowanie wyskakiwanie itp..
Pewnie zapytasz skąd to wiem, otóż rozmawiałem (przez internet) z właścicielem tego ogara.

Dargas pisze: Hahahaha

Się nie śmiej gdyż na Youtube jest filmik z GB Streetem złamanym, czyli to samo co twoje zumico, z tym iż te gb miał silnik 50ccm -.- Jak znajdę to dam link.

Dargas pisze:Pozdrawiam

Ja również Pozdrawiam.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Alp3n, Nie wiem, ale widać ze masz chyba jakiś żal. Przecież nawet ci tego twojego zajebistego ogara nie obrażam no, bo przecież twój jest wyjątkowy. I ty rozmawiałeś z tym kolesiem i to jeszcze, przez gg. Jestem pełen podziwu aż płacze ze śmiechu. Wiesz ogólnie wstawiłem, że by się ktoś normalny pośmiał a nie był urażony, Pod moim tematem niżej nawet napisałem ze nie chce jeździć tym Chinolem. Wszystkie te chinczyki to badziewie oj przepraszam twój to ścigacz. I co chcesz mi pokazać GB złamanego? I co ci to da możesz wstawić będę sie śmiał. Mimo tego każdy jest o tym bardzo przekonany wykonanie ramy ogara czy GB to jedno wielkie gówno. Rura przyspawana do główki i tyle to wgl nieprzystosowane jest do prędkości 90km/h dużych dziur czy stuntu. Co ty mi piszesz ze on tam na koło stawiał ty będziesz jechał swoim ścigaczem uderzysz w kurde i się zabijesz to zobaczysz czy będzie taki mocny ten twój ścigacz?

Awatar użytkownika
Junior1290
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Junior1290 » pn 24 paź, 2011

Dargas, Dokładnie nie znasz jego histori... On nim zapierdalał po polach i po Torach crossowych :) wiem bo mieszkam niedaleko niego i sie nie raz z nim spotykałem :) a tam sądziury i rama dostała po piździe...

Włożysz 110 bedziesz normalnie jeździł po ulicach to nic sie nie stanie ...

zresztą to jest stary filmik jak swiat.
CaÂłuj mnie do rana caÂłuj mnie

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » pn 24 paź, 2011

Dargas pisze:ale widać ze masz chyba jakiś żal

Nie :D
Dargas pisze:Przecież nawet ci tego twojego zajebistego ogara nie obrażam no, bo przecież twój jest wyjątkowy

Wiem, mój jest wyjątkowy :D Zajebiście nie?
Dargas pisze:I ty rozmawiałeś z tym kolesiem i to jeszcze, przez gg.

Nie, na forum przez pw.
Dargas pisze:Jestem pełen podziwu aż płacze ze śmiechu

Chusteczkę?
Dargas pisze:Wiesz ogólnie wstawiłem, że by się ktoś normalny pośmiał a nie był urażony

No dobra, hahahah.
Dargas pisze:Pod moim tematem niżej nawet napisałem ze nie chce jeździć tym Chinolem

Za wolno pisze i nie zauważyłem :<
Dargas pisze: Wszystkie te chinczyki to badziewie oj przepraszam twój to ścigacz

Zdanie bez sensu, nie wspomniałeś wcześniej w tym samym zdaniu o innym typie motoru aby mówić "twój to ścigacz". Jak dbasz tak masz.
Dargas pisze: I co chcesz mi pokazać GB złamanego? I co ci to da możesz wstawić będę sie śmiał.

No dobra, tylko nie mogę znaleźć... Jak znajdę to pośmiejemy się razem :D
Dargas pisze:Mimo tego każdy jest o tym bardzo przekonany wykonanie ramy ogara czy GB to jedno wielkie gówno.

Po prostu to są motorowery do wolnej, spokojnej jazdy. Chcesz stuncić kup coś markowego.
Dargas pisze:Rura przyspawana do główki i tyle to wgl nieprzystosowane jest do prędkości 90km/h dużych dziur czy stuntu.

Prawda, to motorki dla dziadków i dla ludzi takich jak ja- 0 stuntu, po prostu jazda z prędkością 65km/h :]
Dargas pisze:Co ty mi piszesz ze on tam na koło stawiał ty będziesz jechał swoim ścigaczem uderzysz w kurde i się zabijesz to zobaczysz czy będzie taki mocny ten twój ścigacz?

WTF?! Nie kumam, zdanie oznajmiające ze znakiem zapytania? Co to jest kurde? Nie mam ścigacza, nigdy nie wspomniałem że go mam. Nie będę jechał 90km/h ;) <figielek>
Teraz tak: Co ty mi tu wyskakujesz? Napisałem że nie masz się z czego śmiać bo rama w tym twoim to to samo gówno co w moim a ty mi tu z jakiś ścigaczem.... -.-

[ Dodano: |24 Paź 2011|, o 17:13 ]
Lukas16, This is ten filmik :)
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Eh nawet byś nie wytrzymał No kurw@ dobrze przeczytaj swój post zostałeś bardzo urażony tym ze ja napisałem ze ogar sie złamie od razu odpisałeś pokazać ci GB? J@pi***ole no logiczne pomyśl, kto ma racje a nie pi***olisz głupoty. Wiem ze zaraz odpiszesz z odpowiedzią na każdy wyraz.

PS. Napisąłem ścigacz bo widać że uważasz się za ściganta ta na swoim ogarze. Pod spodem podpis

Motocykle wciągają, jak woźny ćwiartkę

Nawet po jednym ostrzeniu można już wywnioskować ze jesteś rozwydrzonym dzieckiem. Liczy się dla ciebie to ile wypijesz Lecha i jakie masz Audi. Nie odpisze dalej na twoje posty, bo są wgl niemoralne. Nie wchodz mi w drogę.
Ostatnio zmieniony pn 24 paź, 2011 przez Dargas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Junior1290
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Junior1290 » pn 24 paź, 2011

Dargas, Ogarnij sie .... Rama w tym twoim za***istym moto jest tak samo gówniana i badziewna jak w ogarze ... :/ wiec Przystopuj.
CaÂłuj mnie do rana caÂłuj mnie

Awatar użytkownika
Dargas
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Przeczytaj moje posty. Widać ze bronicie tych ogarów jak oczko w głowie. Napisałem ze GB i ten ogar to jedno wielkie badziewie. I przeczytaj zanim coś napiszesz. I sam nie odwal mądralo.

PS. Jesteście jeszcze dziećmi i nie rozumiecie pewnych spraw. Pewnych? Mozę gorzej… Byłem młody to też bym tunerem GB silnik 110 o Jezu, ale tuning albo naklejka Jezu masakra 5KM więcej. I na każde słowo kogoś starszego też się kłóciłem. Radze ci nie wypowiadaj się, bo nie wiesz jak jest. Naklej sobie kolejną naklejkę i się uspokój. Z głupoty każdy wyrośnie spokojnie.
Ostatnio zmieniony pn 24 paź, 2011 przez Dargas, łącznie zmieniany 1 raz.

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pn 24 paź, 2011

:o ciekawie nam sie zrobiło :D
bez komentarza ;P

[ Dodano: |24 Paź 2011|, o 17:57 ]
Dargas pisze:lbo naklejka Jezu masakra 5KM więcej.
wybacz ale w taki debilizm to ja akurat nie wierze. Więc dlaczego bez podstawnie twierdzisz , że inni też myślą , że naklejka daje 5km? ;]
<troll>

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » pn 24 paź, 2011

Dargas, Masz swoją opinię to zachowaj ją dla siebie i ogarnij sie z tym przeklinaniem w domu nie jesteś jeżeli masz tak złą opinię na temat chińczyków to niewiem co cie tu jeszcze trzyma. Bez żadnych przekleństw itd
PIEC!
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Moto-topic”