proszę pomóżcie co to może być. Regulator napięcia czy może moduł, a może coś innego. Wspomnę ze motorek ma 6 cewek.

proszę pomóżcie co to może być. Regulator napięcia czy może moduł, a może coś innego. Wspomnę ze motorek ma 6 cewek.

---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739

A ty zrób tak jak mówi Diabolo regulator od 125 i już masz ładowanie 

) i wtedy regulator powinien ustawić odpowiednie napięcie na oświetlenie. Przy 5 cewkach świetlnych powinieneś mieć takie samo ładowanie jak w 50ccm, więc jest gdzieś jakaś usterka.

Co do tego ładowani, nie wiem czy regulator napięcia by pomógł, możliwe ze tak ale ja sie nie bawiłem w żadne wydatki. Zaryzykowałem i zmieniłem cewki od starej 50 do tego lifana 140 wszystko świeci ładowanie idealne jeden problem miałem to ściągacz do magneta, ciężko było mi go dostać a jeśli juz był to w zestawach. Potrzebny był gwint lewy i bardzo drobny. w końcu udałem sie do znajomego z tokarnią i mi dorobił. Zdiąłem założyłem cewki od starej 50 i miodzio. Jak by ktoś potrzebował pomocy w sprawie Lifana 140 śmiało walić. A Ty Diabolo także zmień cewki i będzie miodzio po prostu te cewki nie były świetlne było ich 6, wystarczy wymienić cewki i git. pozdrawiam wszystkich.

modó³ wm mugen sport cdti

ale teraz gdy zapalę motor i włączę na światła to w ogóle nie świecą. Co może być przyczyną? Zrąbana cewka czy spalony regulator napięcia przez nią? a regulator napięcia mam jeszcze ten stary bo nie wymieniłem.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości