Siemanko.Czy do kierunkow LED potrzebny jest specjalny przerywacz? z tego co widzialem to na allegro sa jedynie 3 pinowe a ja u siebie w moto mam 2 pinowy.Jakby ktos mogl podac link do odpowiedniego przerywacza o ile jest potrzebny to bylbym wdzieczny
adam94pp, ja z kolei mam kierunki ledowe i na normalnym przerywaczu mi nie działa. Podłacze ledowy to mi się świecą lewa strona normalnie, a jak włączę prawą to wszystkie 4 naraz. Nie wiecie co to moze byc?
adam94pp, u mnie przy bartonie fighterze nie trzeba było zmieniać żadnego przerywacza i przy twoim naked'zie na pewno też nie Spokojnie możesz zamawiać i będą świecić elegancko
Motocykle to zabawa , moje życie, moja sprawa .. Jeździj tak aby było nas wiecej , nie mniej.. Motocykle to jedna wielka rodzina <3 LwG ! Pomogłem ? Daj "Pomógł", Piwo FP lajkować ! https://www.facebook.com/bartonbybolo
makos9633, kierunki ledowe pobierają mniej prądu więc świecą wszystkie na raz , podłącz jeszcze w obieg jakąś żarówkę i powinno być ok , jeśli ni masz żadnego zwarcia
"Prowizorka Trzyma Lata ! "
"nie sztuka jest kupiĂŚ i jeÂździĂŚ "
JeÂśli pomogÂłem, Postaw piwo !
Musisz prawdopodobnie kupić przerywacz led.. Jeżeli masz 3 pinowy to nic złego się nie stanie, podłaczasz go tak samo jak w dwu pinowym według zagięć i się święcą. Mam tak samo u siebie zrobione