Napisz coś więcej o ogim bo nic o nim nie wiadomo, zdjęcia też takie nie bardzo bo w nocy robione. No i pisać że tłumik to twoja konstrukcja jak z tego co widzę to tylko puchę wymieniłeś.
Ostatnio zmieniony pn 17 lut, 2014 przez ReallY, łącznie zmieniany 1 raz.
Moze cos lepiej widac .Kierunki z tylu sa w postojowkach lusterko yamaha aerox manetki od crossa/ plany to lagi od crossa podniesc zadupek zmienic kola
liteon250, Działa, no powiem ci że nie jest źle choć ja bym dał tę opaskę na środku puszki, Jest kilka detalów do zrobienia ale dobrze jest a silnik to zwykłe 110 bez rozrusznika, mojego byś tak z buta nie odpalił bo by się przewróciło
Potwierdzam silnik to zwykłe 110cc z głowicą o jedynie większym dekielku po lewej stronie oraz ona ma trochę szersze okno dolotowe niz głowica 72 lub 110 , miałem taką i było 25mm dolotu gdzie w 72 i 110 jest 21 lub 22, niestety zawory 21/19, no to do silnika tyle, ogółem ogarek fajny. Przydało by sie ogarnąć jakieś malowanie silnika na stompa , oraz ogólną kosmetykę motoru.Pozdro
Dodam ze jakies 2/3 tygodnie temu wymienialem uszczelke pod glowica i specjalnie z ciekawosci zmierzylem tlok to dlaczego ma 54mm a wy mi mowicie ze to 110 ?