Tak, ale zapewne intrukcja jest w języku chińskim Poza tym , pewnie jest tam napisane jak podłączyć coś takiego do sprzętu, w którym fabrycznie występuje taki gadżet
Ale po co ci ten starter z pilota? Kolega miał to w nekenie i musiał wywalić cały ten alarm, być może pożyczę to i spróbuję to do mojego podpiąć nie wiem po co ale nie mam co robić
Kolis97, kumpel miał te odpalanie z pilota. Gówno się po 2 dniach rozpadło, a kupił te lepszej jakości, 150 zeta chyba za to dał, jedynie alarm, ale to też raz działało raz nie.
Przeciez to sama przyjemność iść odpalić moto z kopa czy tam z rozrusznika. Tak czy siak musisz zejść do moto .A tak to czekasz jak głupi a moto odpalone i nie wiadomo czy ci ktoś zwędzi czy nie bo odpalony ...
Ps. Jak odpalisz sobie normalnie to poczekasz 2 minuty w tym czasie założysz kask posprawdzasz wszystko czy jest ok i w drogę
Takie odpalanie z pilota to pic na wode ani z tego pożytku, woda się dostanie i będzie ci nonstop kręcić rozrusznikiem, zwykły alarm załóż + migające kierunki i to starczy
I tu się mylisz, w instrukcji tak jak ja miałem gdy montowałem alarm to jest narysowany patent jak ominąć przełącznik żeby zapłon się włączył (schemat 2 na obrazku poniżej)
wybaczcie za wielkość obrazka
Ostatnio zmieniony wt 11 lut, 2014 przez PanWojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
Właśnie o tym pisałem post wcześniej, jak np odpali to blokade kierownicy z kopa rozwali się raz dwa,w najlepszym wypadku spali przekaźnik rozrusznika, pic, pic i jeszcze raz pic.
Do popisu jest dobre ale na dłużej to już lipa.
Naj prostrzy alarm z czujnikiem wstrząsu+syreną i migające kierunki i to starczy