? by się nie złamała od razu 2-3mm???

? by się nie złamała od razu 2-3mm???

i 15/16z

nie wyrabiam i nie nadążam ze zmianą biegów
jak przyjechałem do mechanika przejechałem się chwilę było cacy tam na takich górach szedł na 4 jak z procy jak przewoziłem dziewczynę to myślałem że mnie udusi
potem coś ze sprzęgłem wciskam i h*ja nie ma sprzęgła
wróciłem jak na pół automacie tylko wbijając 1 musiałem biec obok moto
wróciłem zrobił sprzęgło ja podregulowałem i nagle pum dym z głowicy patrzę lekko wydmuchało uszczelkę między cylem a głowicą
na dodatek muszę jechać ok 50km/h>60 na lekkim gazie w przeciwnym razie go zalewa bo dostaje takich obrotów
jak byłem na Wybrzeżu nagle zgasł myślałem że go zalało postałem chwilę kopie kopie kopie i h*j nie odpali zauważywszy że całkiem pękła uszczelka między gaźnikiem a króćcem przejezdny motocyklista wyciągną narzędzia odkręciliśmy uszczelkę dał mi teflonu owiną króciec skręciliśmy i pali
jeszcze zobaczę jak się wszystko ułoży

ale 3 to już nieźle
to ja pier**le
jak widzę już sume 4401zł to mi się płakać chcę widząc na oczy jego obecny stan czyli:
Szo wy na to???

A po 2 nie mam zbytnio jak go zrobić a po 3 jest o dużo większym poziomie trudności a ja mam do wykorzystania tylko taśmę papierową i spraye
ale za to bardzo mi się podoba
Może do czegoś mnie nakłonicie zmienicie moje plany czy coś doradzicie

spytać o ten spray i pojadę poszukać rurek by zrobić sobie ławeczkę
bo pomogłem koledze zrobić i mi się spodobało ^.^

To pierwsze malowanie lepsze a do naklejek to sam nie wiem
Jak kupisz spray to wtedy drzwiami trzaśnij xdUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości