Nie, kabel od impulsatora jest na 100% niebiesko-biały.
Odcinkę możesz również podłączyć pod czarno-czerwony idący od silnika do modułu. Nie ma różnicy. Tak i tak działa.
Testowane przeze mnie
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400
impulsator niebiesko-biały, prąd na moduł czarno-czerwony. odcinke podłączasz pod mase, nie koniecznie pod akumulator wystarczy gdzieś do ramy, czy jakiegoś kabla masowego, drugi przewód (w moim przypadku) pod czarno-czerwony, u mnie pod impulsatorem nie działało.
Ja testowałem odcinkę mojej roboty pod impulsatorem i pod tym kablem z cewki i w obu przypadkach działało to tak samo dobrze No, ale jak ta kupna działa tylko na tym czarno-czerwonym to do niego przypnij
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400
Ja się męczyłem dość trochę bo mi ta odcinka nie chciała działać, przylutowałem kabelek pod czarno-czerwony a z masą trzeba się dość pobawić (ja pod aku bym nie podpinał bo tam idzie około 40-30 Volt) i nie dotykaj tej masy gdy odpalisz silnik a wtedy musisz się potencjometrem pobawić i na 100% zadziała