Postautor: razor500 » sob 31 sie, 2013
Mam taki problem, bo byłem zmuszony zdjąć wszystkie plastiki, a co się z tym wiąże odczepienie modułu, akumulatora i przy okazji zrobiłem przegląd jak było wszystko na wierzchu i złożyłem. Po złożeniu nie pali coś na rozrusznik. Kręci normalnie ale nie zapala, akumulator już też ładowałem i nic. Na kopa jakoś odpala ale też trochę dziwnie bo tylko bez gazu odpala, bo z gazem nie chce. No i jak się rusza to między 10-15km/h lekko szarpie a nie przyspiesza płynnie, ale przy wyższej prędkości już normalnie. Nie wiem jak to wyglądało wcześniej bo nie jeździłem nim, ale właściciel mówi, że teraz mniej szarpie, a chciałbym mu zrobić to tak jak ma być, czyli bez szarpania, no i żeby odpalał normalnie na rozrusznik. Z tą kopką też dziwne, że nie zapali jak da się nawet niewiele gazu, a ma bardzo niskie obroty i bez gazu zaraz gaśnie a za bardzo nie można podkręcić, bo jak się podkręci to nie odpala. W ogóle tak średnio rozumiem ten skuter, bo są przy nim takie 2 grube węże jeden idzie do filtra powietrza, a drugi nie pamiętam gdzie i nie wiem jaką to spełnia funkcję. Skuter to kingway huatian ht 50 qt-36