KucaQ pisze:maciora1892, ale czemu próbujesz być mądrzejszy o ludzi, którzy w przeciwieństwie do Ciebie się znają? Silnik strzela w gaźnik lub z wydechu, tylko i wyłącznie, gdy jest za duża dawka paliwa, lub jest za duży luz na wydechowym, więc to ty nie pi***ol głupot.
cinek1998, jak masz za duży luz, to przerywa, słabnie i po kilku kilosach gaśnie, ja też jak miałem ustawiony za duży luz, to po przejechaniu 500m zawory zaczęły na***rdalać jak Żyd po pustym sklepie, moto nie miało mocy, a po 3 kilometrach mi zgasł.
Niech ci będzie jak twoim zdaniem wale głupoty nie mam zamiaru się kłócić. Czasami jak widzę jakie pierdoły piszą ludzie na tym forum to aż włosy dęba stają. ,, ale czemu próbujesz być mądrzejszy o ludzi, którzy w przeciwieństwie do Ciebie się znają?"-Właśnie widzę normalnie odra wylała z takiej ściemy. Silnik strzela w gaźnik lub z wydechu, tylko i wyłącznie, gdy jest za duża dawka
paliwa"-brawo z gaźnika strzela jak jest za dużo powietrza a nie paliwa albo luz zaworowy za mały.Chce porozmawiać z kompetentną osobą i minimum wiek 18, która kończy szkołę samochodową albo już skończyła. Pozdrawiam
nie ma osoby która wszystko wie nawet ja wszystkiego nie wiem jak bym wszystko wiedział to nie zakładał bym konta na forum i nie pytał bym się o porady czasami.Ale jak widzę nie które odpowiedzi to faktycznie są fajne i widać gościu ma pojęcie ale nie które to porażka kiedyś było na pewnym forum gościu napisał że za szybko mu się tłumik nagrzewa to poleciały takie księgi mądrości że rozregulowany gaźnik , masz za wysoką temperaturę spalin itp. to nie musiałem se kabaretu włączać. A i bez wulgaryzmów typu ***** bo to małe dzieci używają już i nie jest to kulturalne szczególnie jak pisze moderator lub administrator strony.Nie chce wojny ale chyba wybuchnie.
Aha. Ja nie muszę kończyć żadnych wyspecjalizowanych szkół, mi wystarczy to czego mnie życie uczy, nic więcej mi nie potrzeba. A co do wulgaryzmów to chyba normalne, każdy człowiek ich używa, a ja nie używam ich co drugie słowo, tylko sporadycznie i jak ktoś mnie naprawdę wk***i, normalnie ich nie używam. Dziękuję, pozdrawiam. /KucaQ