Jeden z nich najbardziej mnie martwiacy to skrzynia biegów. Ostatnio zauwazylem ze dosyc czesto ciezko wchodza mi wszystkie biegi nie tak jak kiedys ze delikatnie ruszylem noga i kolejny bieg nie, teraz jest inaczej musze uzyc sporo sily zeby wbic bieg czasami. Ale to nie jest jedyne zmartwienie poniewaz dwojka czesto lubi wyskakiwac a ostatnio miedzy wszystkimi biegami robi mi sie luz taki jak jest standardowy miedzy biegami 1 a 2.
Drugi problem to cieknący olej miedzy głowica a cylindrem. Ostatnio rozsypała mi sie ta łopatka w głowicy od zaworów fachowo popychacz chyba nie jestem pewien. Wymieniłem wszystko przy okazji pierścienie na nowe bo już były złużyte dosyć jak widziałem. Wszystko połączone na sylikon wysoko-temp oraz nowy komplet uszczelek a olej wycieka miedzy głowica a cylkiem co tez mnie dosyc martwi.
Trzeci najmniejszy chyba problem to to ze gaźnik pluje mi paliwem w filt powietrza poniewaz widze ze filtr jest czesto dosyc brudny w benzynie i umoczony przez co szybciej owiele sie brudzi i czesciej musze go czyscic. Przejechałem sie kawałek bez filtra powietrza i nie powiem bo moto nieco lepiej chodziło niż z filtrem lecz na krótko po wyczyszczeniu filtra i założeniu spowrotem chodzi teraz dobrze lecz znowu pluje benzyna poziom na iglicy jest ten najmniejszy.
Aktualny przebieg to ok 21 tyś km nie wiem dokładnie bo dłuższy czas jeździłem bez linki. Dodaje że codziennie robie po ok 40 km . Za pomoc stawiam piwka z góry dzięki

głowica i cylek skręcane na krzyż były zawsze tak robie zapomniałem dodać że on wycieka z lewej strony bardziej na dole