Dzisiaj wieczorem może dodam zdjęcia tego wszystkiego
U mnie przyczyną będą pewnie nadmierne strzały z tłumika. Zrobiłem dziurkę 2mm przy wylocie i strzela jak cholera. Któryś raz strzelił dość mocno i jak dojechałem do domu to zaczęło kapać z pod tej głowicy. Uszczelka była zwalona, ale tylko przy łańcuszku rozrządu,bo kawałek był uszczerbiony i tyle. Mniej więcej 5km od domu jadę i nagle buuu. Dziwny dźwięk z tłumika. Gaz full a on nawet 60 nie miał. Cudem dojechałem do domu. Pod garażem zgasł i kompresja zerowa. Kopkę można było jednym ruchem palca ruszyć 

[/URL]

[/URL]

---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739
Z ciekawość skręciłem i rura za nim
naklejki Honda Cbr 50 i akrapovic na tłumiku to mój
Powiem że musiałem ostro cisnąć cbr żeby go dogonić
Koleś się zatrzymuje, zapytałem się jak sprawuje się ta honda. Nie przyznawałem się do niej wiec jakby powiedział, że źle to bym pojechał żeby nie dostać w jape
Facet ucieszony, mówi że to chińczyk i jest bardzo zadowolony oraz że kupił od takiego fajnego chłopaczka
Uświadomiłem go od kogo kupił
Mówił że daje radę każdemu piździkowi 50 2t, pojechał nim do Gdańska na wycieczkę, pali mu 1.8l
i ogólnie fajnie mu się jeździ
Trochę shock jak spojrzałem to zaniedbany, stożek w błocie, silnik wszędzie mokry poza uszczelką pod głowicą którą wymieniłem i ogólnie nie myty.
Miło mi że właściciel jest z niego zadowolony 
[/URL]

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości