kaccerski, hym ciężko mi powiedzieć ale mam ciężką noge i czuję że coś dużo, w sumie to robię teraz sporo km. muszę sprawdzić spalanie ale to w najbliższym czasie, chyba że dzisiaj zatankuje jak gdzieś będzie coś otwarte i może dzisiaj odpowiem na pytanie
Bumek, wczoraj trochę pojeździłem, przejechał się tata i mówi że to najprawdopodobniej łożysko bo i w Audi tak miałem i w Fordzie. myślę że tak z półtora roku albo mniej, zobaczymy jak się będzie sprawować, jak narazie to łożysko lub przegub wymienić i jeździć
trzeba pojechać na myjnię lub samemu go umyć i przerejestrować

muszę jeszcze go w środku ładnie doczyścić bo jeździł nim jakiś niechluja który nie dbał o wygląd i czystość auta, bo kupe w nim błota, okruszków, papierków, i kurzu, gdy po niego pojechałem wyją reklamówkę śmieci,

autko posiadało głośniki 2x350 watt 2x170watt radyjko nie radziło z tym sobie i ledwo grało teraz głośniki po 350 wat zostały zdemontowane i zostały same 170, jutro i 170 zostają zdemontowane i założone myślę ze 2x110 watt a te 350 watt zostaną podłączone pod wzmacniacz,

kable do wzmacniacza są podłączone, wystarczy tylko zarzucić wzmacniacz do bagażnika i jakaś delikatną tubę i będzie się przyjemnie śmigać, zaraz wam mogę pójść zrobić fotkę bagażnika jest dość mały a jak założę tubę to go nie będzie

dobrze że koło jest mocowane od spodu auta