wtf ?
źle czy dobrze to wygląda

ale lepsze takie jak obdarte z farby i zalatujące rudą X,X 

zależy ile przyjdzie żarówek tej i tej barwy
a wam?

ale podczas naklejania oczywiście cały czas rozgrzewam, tak czy siak potrzebna jest pomoc osoby która będzie nagrzewać bo nie mam 3 ręki
+ do tego dobry nożyk i oklejam, wycinam to co zbędne i poprawiam krawędzie cały czas ogrzewając, choć często ostudzam folię bo jak się za mocno nagrzeje przy krawędziach to odłazi i trzeba to na zimno poprawiać
a i podczas naklejania nie naciągam jej tylko powoli naklejam bo jak naciągniesz za bardzo to ona wystygnie i odejdzie trochę na krawędziach 

trol266 pisze:Tylko nie pokrzywdź go za mocno, bo widze ze w niektórych kierunkach budzi sie w tobie golfiarz...![]()
Na przód dawaj zderzak Ph3 z okrągłymi halogenami, w kolor... Jest o niebo ladniejszy, odmladza auto... I lampy frontserie bez ryfli, jak myślisz o lottce to tylko orginał, z XS'a, tak samo nakladki na progi seryjne. Auto odrazu inne
aha, jeszcze jedno....
sprawdź, czy masz tylne lewe nadkole. na 95% go nie masz, i caly syf z kola leci az pod sam dach slupkiem. Jak nie masz plastikowego nadkola, to zdejmij plastik z lewego słupka w bagazniku. ostrzegam przed mozliwością utraty przytomności. to jest choroba 306, mojej tez.
jak tylna belka wygląda? Trzyma kąty? Lewe kolo nie stoi bardziej / niż I ?
) i w sumie przyciemnię szyby bo w każdym aucie to robiłem z jednego względu, nikt nie patrzy co mam w środku
, belka jest nowa i w sumie jakoś nie zwracałem na to uwagi

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości