No i powodzenia w egzaminie! A zielonymi listkami się nie przejmuj, na drogach jest mnóstwo półgłówków, którzy ich nie mają, czyli zdali prawko dawno temu. jak umiesz jeździć to na drodze się obronisz

Wyjeżdżone 15/30h. Byłem wczoraj na wycieczce Zabrze-Wisła-Zabrze bardzo okrężną drogą. Jechaliśmy na 4 auta (8kursantów). Tomek (założyciel, właściciel, instruktor) powiedział, że mógłbym zrobić instruktora to mnie przyjmie hah.

przypomniało mi się też, że znajomy ostatnio taki Avensis chciał gazowac. Co prawda pasuje taka instalacje gazowe Toyota Zabrze takie robi http://www.serwistoyoty.pl/samochod-gotowy-na-mrozy ale podobno kiepsko się później auto zachowuje. Mimo najlepszego gazu. Wiecie coś może na ten temat?

i gratulacje naturlanie.
Poszedłem do siedziby i rozpisałem końcówkę roku na nowo i 30grudnia wewnętrzny teorytyczny i praktyczny 

1/2 lutego odbiorę plakietkę. Cieszę się, że to już za mną. Czas zacząć jeździć 

tez mi sie trafiło jakoś za pierwszym i nie nakrzekam xd Pierwsze dni dziwnie się samemu jeździ , przyczepności ! 

odstawiasz komunikację miejską? 

Wtedy przesiadka w Avensis, albo MB W203 ale to się okaże.
), regeneracja alternatora, a do końca lutego wymiana 4 gum drążków stabilizatora i 2 łączniki stabilizatora tył będzie trzeba zrobić
W planie także lakierowanie maski bo złuszczony bezbarwny...

mi ten W203 ciągle w głowie
a avensis jeździ on, ja tam z 2 razy w tygodniu do szkoły no i mam ją na wyjazdy w 3+ osób bezproblemowo.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości