Odpalanie z kluczyka. Odpalałem dzisiaj i od strzała idzieBumek pisze:Olo, w nim to już masz odpalanie na kluczyk i automatyczne ssanie?
ssanie wyciągane podłodze

Odpalanie z kluczyka. Odpalałem dzisiaj i od strzała idzieBumek pisze:Olo, w nim to już masz odpalanie na kluczyk i automatyczne ssanie?
ssanie wyciągane podłodze
[/URL]

Monster96 pisze:Olo, czekam jak go pomalujesz , na jaki kolor i kiedy zaczniesz szalony tjuning xD
A latasz bez prawka ? Co ci zrobi psiarnia jak cie zlapie ? Ile mandatu i jakie inne konsekwencje ?
na lakiernika nie ma kasy
ale do zrobienia kategorii B to tylko jako pasażer będę

Bubles pisze:Olo, Wrzuć tam Unitra Safari 2.Bo widzę że radyjka nie masz. A to prawda że w malczanach jedynka jest niesynchronizowana?
Też chce malca.. : |

[/URL]
Bumek pisze:prawda, ale to raczej w niczym nie przeszkadza, da się wbić 1 bez zatrzymywania się, tylko trza wyczuć

I z tego co się orientuje to maluch nie miał automatycznego ssania.
była by igła

choinka pisze: I z tego co się orientuje to maluch nie miał automatycznego ssania.

, ja przygodę z 4o chce zacząć w 125p
, Kupuj te 13 , daj mu glebę i tak jak pisał choinka, , będzie cudo
, No i pogadaj z kumplami niech pożyczą sprężarkę pomaluj go w czarna perłę (podpasuje do białych alu ) lub w jakiś oczojebny komiczny kolorek
,

[/URL]

Bubles pisze:Kuhwa, czym tak ładnie odnowiłeś lakier i plastiki... Mów mi teraz, już, now!

[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości