Siemka, mam problem z tylnymi światłami w moim ogarku. Włączając światla z tylu sie nie swiecą jak naciśne stop to żarówka się zapala i pokazuje stop a zwyczajnych świateł nie. Mam żarówkę wymienic czy co?
A inne światła? Jeśli przy okazji nie masz np kierunków lub pozycji to będzie regulator , ładowanie lub akumulator. Nie wiem z jakiego ci ciągnie światła w skuterku mam tak, że wszystko prócz świateł właściwych działa bez odpalonego silnika, tylko stacyjka, a w GB już wszystko leci z akumulatora. Chiny robią różne dziwne rzeczy.
Nie ma to jak zamkn¹Ì temat,coby niegodny nie otworzy³ swej parszywej jadaczki.
max.pl D*pa ze sliwkami, a nie regulator, jak mu swieci stop to znaczy ze ladowanie itp, jest tylko kabelki moga nie stykac w kostce albo sie gdzies przetarly, masa odczepila lub zarowka skopcila.Regulator ma za zaanie ladowac akumulator a nie swiatla.
A właśnie zależy od układu xD. Pisałem ,że w GB światła mam non stop z akumulatora. A w skuterku już tylko po odpaleniu silnika. Regulator ma również za zadanie regulować woltaż prądu produkowanego przez stator jeśli światła zasilane są prądem zmiennym . I tak jak pisałem nie wiem jaki jest układ w ogarze dlatego mogę tylko zgadywać. Chiny robią naprawdę różne, dziwne rzeczy.
Nie ma to jak zamkn¹Ì temat,coby niegodny nie otworzy³ swej parszywej jadaczki.