Witam Ponownie Znowu Mam Trapiacy mnie Problem Dla Przypomnienia wlozylem silnik 125 wszystko dokladnie pospinalem przekrecam stacyjke i brak pradu nic nie dziala migacze starter swiatla nic! odpalam Z kopy Wszystko Fajnie Elektryka Zaczla Dzialac Jednak Gdy Troche Przejechalem Motor Zgasl I wogole niemoge go teraz odpalic Bo Juz Wcale niema Pradu Co Moglo Sie Popsuc,chcialbym jeszcze dodac ze biegi mi spadaja wrzucam na luz a za chwile wskakuje 1 trzeba podciagnac sprzeglo?? Prosze O Odpowiedz Z Gory Dziekuje
I to jest silnik 110... Ja bym sprawdził przewody od silnika, masę, podpięcie modułu.
Akumulator ani ładowanie nic do tego nie ma bo ten silnik odpali bez akumulatora.
Jutro Moze Pojutrzu Przychodzi Prostownik Naladuje Aku Ciekawe Czy Bedzie Ok Chociaz Jak Troche Nim Przejechalem To Wydaje Mi Sie Ze Powinien Sie Troche Naladowac Niestety Tak Nie jest I Przewody Tez Posprawdzam aha Motor Znowu Odpalil Z Kopa I Znowu Sie Pokazuje Dzialanie Elektryki Jednak Gdy Zgasnie Jest Zero Tak jak opisywalem to na poczatku postu
Ostatnio zmieniony wt 07 sie, 2012 przez Shady84pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Po pierwsze masz ładowanie w takim razie, po drugie masz akumulator odłączony, albo rozwalony i już się nie ładuje, po trzecie sam on gaśnie tak nagle?
sprawdzilem iskrownik nie wiedzialem ze sie obedzie bez sciagacza na szczescie 6 -cewkowy prostownik bedzie jutro lub pojutrze sprawdze aku i dam znac narazie dziekuje wszystkim za pomoc no i po browarku dla kazdego
zrobilem pomiary aku
na sucho stacyjka w pozycji off
-2,41v
stacyjka w pozycji on
-0,01v
silniik uruchomiony z swiatlami
-0,6v
bez swiatel
-0,10v
czyli wydaje mi sie ze cos tam go laduje ale ogolnie rzecz biorac jak widac po pomiarach akumulator jest rozladowany czekam na wasze zdanie co wy na to