Witam w moim moto coś tak od 2 miesięcy jest taki mułowaty ze masakra ! nie wiem co to jest , kiedyś szedł 70-80 km/h teraz 65- 70 km/h ma przejechane 9 tysi nic nie było wymieniane od nowości co to może być?
Ostatnio zmieniony pt 27 kwie, 2012 przez rometc1, łącznie zmieniany 1 raz.
piersze co to kupie swiecie i wyczyscze gaznik ale jest taki problem ze kiedys bez sania miałem tylko gaz do połowy dalej muł i dawałem sanie na pół i szedł 80 teraz nawet sanie nie pomaga
czarkoski1997, filtrów sie nie wymienia tylko czyści... rometc1, mógł luz na zaworkach się zmniejszyć, a jak sie ssący zrobi na ścisk to moto muli dosyć nieźle
No wiec dziś wymieniłem olej, wyczyściłem i wyregulowałem gaźnik, wyczyściłem filtr powietrza, zawory ustawione ale mam takie jedno pytanie: idzie mi te 70 ale za nim do tej prędkości dojdzie to trwają wieki, mam taki problem od nowości. Już jakiś kolega na forum dał taki temat ale nie uzyskał dobrej odpowiedzi. Mam tak od nowości, motor ma 2 lata mam gaz na połowę dalej się dławi i jest mułowaty.
[ Dodano: |30 Kwi 2012|, o 22:25 ] Podkreślam gaźnik jest w 100 % wyregulowany i wyczyszczony
Ostatnio zmieniony wt 01 maja, 2012 przez rometc1, łącznie zmieniany 1 raz.