Jestem świeżym posiadaczem Kingway-a Street. Ogólnie jak do tej pory byłem bardzo zadowolony z zakupu, ale dziś rano pojawił się pierwszy problem, mianowicie przekręcam kluczyk w stacyjce zapala się standardowo wskaźnik biegów, podświetlenie prędkościomierza oraz skacze wskaźnik od paliwa, po czym próbuję odpalić motor i tu moje zdziwienie gdyż nic się nie dzieje
Rozrusznik nawet nie próbuje zaskoczyć, na kopkę też brak reakcji.
Sprawdziłem oświetlenie i wszystko funkcjonuje jak powinno. Wczoraj jedynie odkręciłem plastiki w celu sprawdzenia jaki mam moduł zapłonowy gdyż planuje go wymienić. Nic nie odłączałem. Znajomy w pracy podpowiedział mi, że mogłem gdzieś przez przypadek masę odłączyć. Pomocy!

Mam wrażenie że jest jakiś problem z elektryką. Siedzę już nad nim pół dnia, rozebrałem prawie wszystkie plastiki i zaczynam go już mieć dość. Myślałem, że jest to wina przycisku (startera) ale skoro na kopa też nie odpala więc to raczej nie to. Można by się zastanowić co łączy Rozrusznik oraz jakąś inna cześć która jest odpowiedzialna za działanie silnika, to tak na mój chłopski rozum.