Siema, mam kolejną okazje.. Skuter, na chodzie, [nie działa kopka,rozrusznik OK, do wymiany aku] 4t, przebieg 11000km, 80/50, na nowym zestawie przejechane podobno 3000km, firma Moto Zeta [<lol2>] coś pokroju Kingway Koyot... Papiery - częściowo są, jest blacha,dowód, typ ma jakieś umowy ale brakuje tej gdzie wpisana jest osoba w dowodzie, jest on z okolicy - jakieś 30 km ode mnie.. Typ woła za niego 500 zł, co o tym myślicie? Kupić ? Myślałem aby kupić, zrobić tą kopkę, kupić aku i wrzucić w internet za jakieś 1000 zł.. Tylko te papiery.. Nie wystarczy do rejestracji mi dowód, blacha i umowa od typa od którego go kupuje? [ on go nie przerejestrowywał.. A tej jednej umowy nie ma..]
2ga okazja - Herkules Prima, całkiem niezły stan, pali, jeździ, co prawda powoli.. ale to w końcu zabytek, bez papierów, cena 300zł.. Wg was ile jest warty? bo się waham..
@ cholera.. ale wstyd XD pisałem szybko, nawet bardzo szybko. postaram się zwracać większą uwagę na ortografie i interpunkcje jak będę pisał jakieś tematy na tym forum.. tyle błędów to z przyzwyczajenia - na innych forach nie wymaga się polskich znaków i jak się błąd trafi, to się trochę ludu pośmieje i wszystko toczy się dalej xd
ps. szwankuje mi spacja :<<