Mam problem lapie mi gdzies lewe powietrze wymienilem uszczelke miedzy gaznikiem a kruccem ssacym i pod kruccem i nadal lapie. Mam zjechana membrane w gazniku musialem ja troche zjechac bo nie chciala wejsc do gaznika i iglica tez chodzi z delikatnym oporem moze to byc przyczyna?
Iglica wchodzi w membrane to sie chyba tak nazywa a membrana w gaznik. Sprobuje tym silikonem. A co moze byc jeszcze przyczyna lapania lewego powietrza?
Łukasz1996, Bierz dezodorant odpal go i psiknij na łączeniu gaźnika z króćcem a głowicą a króćcem jeżeli zafaluje na obrotach to łapie lewe, silikon załatwi sprawę.
Trenuj tak, aby za kilka lat usÂłyszaÂł o tobie caÂły Âświat!
Tylko, że on nawet nie reaguje na psikanie dezodorantem.
Mam kolejną awarię nie mam ładowania, naładowałem akumulator wczoraj wieczorem i dzisiaj rano normalnie odpalił a po przejechaniu 5 km akumulator był całkowicie rozładowany świateł nic nie było. Co jest nie tak?
Skoro nie reaguje to nie łapie lewego. Skąd wgl twoje przypuszczenie że łapie te powietrze?
Zobacz czy jeden z żółtych przewodów idących ze statora sie nie odłączył lub tak jak u mnie czerwony kabel idący do regulatora spruchniał w kostce i tez nie było ładowania.
Ok, zobaczę. Według mnie łapię to lewe powietrze ponieważ jak go odpalę i wchodzi na wysokie obroty, nawet jak wykręcę śrubę od obrotów i też jest tak jak chodzi na wysokich obrotach dodam gazu to po chwili spada z obrotów i po chwili znowu wchodzi na wysokie obroty.