• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Opyla się ?

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Re: Opyla się ?

Postautor: ZiomeK » pt 12 sie, 2011

Goger, a chińskim nie da się jeździć bezawaryjnie? To samo co będziesz robił w chinolu przyczyni się do zepsucia także markowej maszyny...
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » pt 12 sie, 2011

Kolejny fan kosiarek ze znaczkiem Yamaha :)
PIEC!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » pt 12 sie, 2011

Co wy panowie porównujecie 2t z 4t i chine z markowcem to nie ma sensu, a co do tematu to jeżeli chcesz koniecznie nowego to wydaje mi się, że będzie lepiej jak poczekasz, ponieważ teraz i tak sezon się kończy, a jak zaczekasz to takiego ogarka racing będziesz mógł wyrwać czy jakiegoś GB street. Choć jeżeli zwykły ogarek ci się podoba to możesz kupić routera z Carefoura i tam kosztuje 1800zł z tego co ostatnio widziałem, a jeszcze ci kasy zostanie na jakieś odpicowanie i normalnie malina ;]
Ostatnio zmieniony pt 12 sie, 2011 przez Bastian, łącznie zmieniany 1 raz.

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » pt 12 sie, 2011

<lol> nie moge z cb Camper to co robi napis Router A 500 w miejscu "Pojazd:" ? ;] wprowadziłeś własnie w błąd użytkowników forum przez co udzielili zbędnych wypowiedzi <bezradny> tak sie nie robi ;P
Ostatnio zmieniony pt 12 sie, 2011 przez Spidi67, łącznie zmieniany 1 raz.
<troll>

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » pt 12 sie, 2011

Spidi67, A no ma racje napisz ze akutualnie szukasz albo coś a nie wprowadzasz ludzi w błąd
PIEC!

Obrazek

Obrazek

Goger
Specjalista
Specjalista

Postautor: Goger » pt 12 sie, 2011

Ziom97 pisze:Goger, a chińskim nie da się jeździć bezawaryjnie? To samo co będziesz robił w chinolu przyczyni się do zepsucia także markowej maszyny...

Nie zawsze się da bezawaryjnie, chińczyka a japońca dzieli przepaść jeśli chodzi o jakość chińczyki dają nawet lipna stal... nie ma co dyskutować o tym bo nie można tego podważyć. Wiadomo że 2T pierdzi ale 4T w 50ccm to dla mnie głupota

Awatar użytkownika
Szczepan
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Szczepan » pt 12 sie, 2011

Jak kiedyś o japońskich samochodach czytałem to na początku były to najgorsze samochody na świecie a teraz jedne z najlepszych. Więc chiny też zaczną robić coraz to lepsze pojazdy i będą dorównywać japońskim pojazdom :)

Spidi67
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Spidi67 » sob 13 sie, 2011

Szczepan, dokładnie, obecnie chińczycy wykorzystują technikę, którą japończycy mieli 20-30 lat temu ;P i w dodatkau chińczycy mają materiały o słabszej jakosci... ale powoli zaczynają własnie sie ogarniac :D chociaż dużo zależy też od importera typu Romet, Kingaway, Junak etc ;P ten ostatni ma plany produkować u siebie podzespoły,silniki w polsce a z zagranicy sprowadzać jedynie ramy, plastiki itp. I za takie firmy właśnie 3 mam kciuki ;P bo nasz Romet chyba się cos zatrzymał nie ma żadnych rewelacyjnych modeli. Chociaż najwięcej zakupionych i zarejestrowanych Motocykli/Skuterów w tym roku to Romety :D więc jest nas dużo <rotfl>
<troll>

Awatar użytkownika
Szczepan
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Szczepan » sob 13 sie, 2011

Spidi67, a ja trzymam kciuki za Bartona :D Też się powoli rozwija ale nadal silniki i podzespoły z chin ale nie mam mu tego za złe :D Ale może skończmy OT :P

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » sob 13 sie, 2011

Jeżeli kupi nowy motorower <chiński> , to jak będzie dbał , dokręcał nie które części co jakiś czas to mu napewno posłuzy :)
A jak kupi jakiegoś używanego japońca włocha itp. to za te pieniądze za bardzo nic dobrego nie kupi ;]
Znaczy kupić to kupi ale stan będzie powiedzmy... taki sobie :) no i o częściach nie mówię bo ceny części są "kosmiczne" :D
Także na twoim miejscu bym kupił "Made in Chine" xd :p

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » sob 13 sie, 2011

Zawsze można też kupić niezniszczalnego Simsona, którego bardzo trudno zajechać, a można go kupić w bardzo dobrym stanie za ok. 1500 zł. :)
Obrazek
EMO

Awatar użytkownika
Lukas995
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Lukas995 » sob 13 sie, 2011

Co do sima to mnie osobiście się nie podoba , wyglądem podbiega do komara no ale cóż simy mają swoje lata a silnik dobre ;] i po za tym można pod tuningować na 90cc to wtedy jest taka rakieta że hoho :)

Wróć do „Pomoc”