-rama zwykle 110/125cc,
-plastiki,siedzenie,bak, od crossa 250 cc,
-koła 17/14
-elektryka jest (silnik podpiąć można bez problemu, nie podpięte jest tylko gaszenie - prosta sprawa)
- linki (gaz, sprzeglo) są na miejscu,
-hamulec przedni działa, tył do odpowietrzenia,
- + dodaje dużo czesci do niego.
- nie jest to juz malutki crossik, bo ja mając 175 cm wzrostu ledwo sięgam do ziemi z niego (o ile amortyzator nie dobije do konca, bo wtedy znów robi się z tego malutkie moto)
główne wady to:
- sprezyna amortyzatora jest za miękka (gdy się siądzie moto mocno osiada, a przy cięższej osobie amortyzator dobija do końca.. ) mam jeszcze 2 albo 3 sprezyny, wystarczy sie pobawic w wymiane.
- opona tył do wymiany, detka do połatania/wymiany,
Silnik 110cc posiadam , lecz w cenie 450 zł go nie dodaje - jest w nim coś do pogrzebania bo nie chodzi tak jak powinien (odsprzedam za 250 zł, dodaje osprzet). ewetualnie zamiast 110tki, mozna zalozyc tam silnik 50cc (tez taki posiadam) ogólnie silnik był sprawny, lecz po zgaszeniu cos sie stalo i nie idzie go odpalic teraz, w cenie 150 zł.
Częsci ktore dodaje:
- 2gi komplet kół (normalnie są 17,14 z oponami crossowymi) lecz w crossie jest z przodu założone koło z innego motorka (nawet nie wiem z czego) nie ma w nim powietrza, dodaje zwykłe crossowe koło (do wymiany lozysko) oraz tylne koło od kingwaya chopera tez lozysko do wymiany,
- stary bak, stare siedzenie,
- błotnik
-czesci silnikowe, wał, jakies kartety,tłoki, tryby skrzyni itp
450 zł za całość !