bury159753 pisze:Posiadam telefon samsung c3530 oraz starter około roku. Na telefonie prawdopodobnie jest podsłuch ale właśnie nie jestem pewien. Telefon był na komendzie kilka dni bo został mi odebrany. Da jakoś sie to sprawdzić? Znajomy mi podpowiedział o kodzie *#06# i z tego wynika że mam podsłuch. Ale czy da sie to w 100 % potwierdzić?

Brunon K ver. 205 pisze:bury159753 pisze:Posiadam telefon samsung c3530 oraz starter około roku. Na telefonie prawdopodobnie jest podsłuch ale właśnie nie jestem pewien. Telefon był na komendzie kilka dni bo został mi odebrany. Da jakoś sie to sprawdzić? Znajomy mi podpowiedział o kodzie *#06# i z tego wynika że mam podsłuch. Ale czy da sie to w 100 % potwierdzić?
Prywatny detektyw może Ci to sprawdzić wykrywaczem podsłuchów, oraz niektóre agencje ochroniarskie oferują coś takiego.

choinka pisze:A mnie zkolei by interesowało jak założyć podsłuch na czyiś telefon i jak przechwytywać eski które na dany tel przychodzą i wychodzą xD

Bumek pisze:A za co ci ten telefon zabrali na komendę?
ale po tym numerze seryjnym jest pochylnik i kolejne numery.

tak samo dobry detektyw. a podłsuch kupujesz za psi hajs w sklepie z takimi artykułami ,prawie każdy sklep dla detektywów to ma. można poznać praktycznie tylko po tym, że długo dość wybiera numer ,ale po numerze Imei chyba nie da się
echo to bardziej stacjonarki i to kiedyś
dziś już tego nie ma ,bo nie musi ci "cofać" rozmowy do centrali
Też mi telefon skonfiskowali kiedyś jak mnie złapali z Alkoholem. Dopiero po 3 miechach mnie Policja odwiedziła i powiedziała że mam podsłuch i że muszę im wydać swój telefon by mogli go zdjąć. Po pobycie telefonu na komendzie raczej na każdy tel zakładają podsłuch.
Bumek pisze:bury159753, chcę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości