Otóż w wakacje , a raczej po nich przymierzam się do robienia prawka kategorii A1, co w większości przypadków wiąże się ze zmiana motocykla. Na chwilę obecna jeżdżę nakedem, jednak zaczynam rozglądać się na jakimiś , powiedzmy ścigaczami.
Siedząc na kilku stronach zajmującymi się sprzedażą pojazdów, doszedłem do wniosków , ze najtrafniejszym wyborem byłaby jakaś honda...
I teraz pytanie , która Honda nsr 125 czy cbr 125 jest lepsza pod względem :
wytrzymałości,wkładu finansowego ( w sensie opłaty za paliwo , bądź części zamienne) , na której w miarę można pojechać przy moich parametrach ( 183 cm wzrostu oraz 85kg wagi ) oraz która z nich warto kupić do max 5 tysięcy
Jeszcze ciekawi mnie, tak lekko odnośnie tematu . Czy warto kupować np. Hondę z rocznika 1999-2003 z przebiegiem 20k? Czy takie roczniki i przebieg to motocykle " stare" w które musiałbym włożyć dużo pieniędzy , żeby pojeździły?
A może polecacie jakieś inne motocykle , które mogłyby przyciągnąć moja uwagę i posłużyć mi przez kilka lat?

Może się przyda...

co prawda to prawda gt trochę waży ale ma silnik V co go trochę ratuje z osiągami jednak szatanem mocy on nigdy nie będzie... Zawieszenie bdb hamulce i prowadzenie też...