wczoraj była przygoda z naszymi motorkami , wróciłem z pracy zebraliśmy paczke kumpli i mieliśmy jechać nad jezioro jakieś 8km, więc ja z moją dziewczyną jechaliśmy ogarem kolega z drugim kolegą GB a trzeci kolega jechał jakieś tam supermoto sky team
ogólnie było spoko prędkość to jakieś licznikowe 65-70km/h dodam ze wszyscy mamy zestawy 72cc no i jechało sie fajnie kolega który jechał sam na tym skyteamie nie mógł nas dogonić
bo on ma zębatki UWAGA 14/62
sami liczyliśmy , no i dobra jechaliśmy jechaliśmy
kumplowi motor (skyteam) stanął w jakiejś wiosce przed jeziorem stanął i nie mógł odpalić tzn. kopką nie dało się ruszyć w ogóle . . że był na dotarciu a on go tak piłował to pomyślałem że tłok spuchł a jak ostygnie to będzie mógł dalej jechać
zostawiliśmy jego moto na jakimś podwórku, potem oni jechali w 3 na GB a my na ogarze dojeżdżamy nad jezioro a tam policja
oni na gb wystraszeni my spokojnie pojechaliśmy dalej, jeden z nich zeskoczył reszta pojechała, policjanci spoko pytali sie tylko czy mamy karty i czemu we 3 jechali
poszliśmy sie kąpać itp, wracamy wszystko ok, jeszcze głodny byłem to im mówie stawajcie u Józka on ma żarcie
ledwo co dojechaliśmy i w GB spadł łańcuch .. nikt oczywiście nie miał kluczy, ja miałem zero paliwa, zostawiłem wszystkich i zapierdalałem na chate po klucze dojeżdżam odkręcamy pokrywę od zębatki przedniej a tam nie ma zębatki ; ooooo ani zabezpieczenia. Właściciel wkurzony wszyscy źli oprócz nas
ogarek power niezawodny ! <333
no to nic zjedliśmy i pojechaliśmy do domu kumpel zadzwonił po wujka żeby z przyczepką przyjechał, mieli jeszcze zajechać po motor kolegi i zobaczyć czy pali. A tam wgl znowu kopajką nie szło ruszyć . . zabrali na przyczepke motory siedzieli i je trzymali
wróciliśmy do domu poszliśmy spać, teraz z godzinę temu sie zbieramy u kumpla na podwórku i rozkręcamy jego moto żeby zobaczyć co jest grane. odkręcam świece i co?- ten dzyndzelek co jest żeby iskre podawał był wtopiony z świece w ogóle nic z niej nie zostało , zdjąłęm głowice i zobaczcie sami :
to jest głowica a patrzcie na tłok
a tu porównanie z kolegi 50cc
wypalony zawór wydechowy, zaraz zamawiam mu zestaw 72cc i dalej power
ciekawe kto przeczytał całe

ha,to będziecie mieli wspomnienia z wakacji xd.
zakładajcie nowe 72 i dalej jazda