.
adrol pisze:ja w moim zainwestowałem 100zł w uszczelkę, ale naprawdę było warto.

i brak problemów z cieknącym olejem spod głowicy itd. Jest to uszczelka z mls, czyli z metalu ktory jest cięty za pomocą lasera, dzięki temu jest taki cieniutki i nie wymaga sylikonu, oraz można zakładać taką uszczelkę od 3-5 razy pod warunkiem, że jej nie pogniemy itp.

Wysłany: |22 Kwi 2012|, o 15:12
I co? Wyjazd do pelplina na święcenie byyył, wróciłem na holu. Tłok posypał się w drobny mak. Będę reklamował bo to nie naturalne, że tłok sie pokruszy i to na tyle kawałków. Jeden pierścień został w na tłoku (pękł w tych miejscach co tłok) a dwa pozostałe - jeden wyskoczył i wcisnął się pod zawór wydechowy a drugi wpadł w łoże wału tak jak i reszta tłoka, kawałek cylindra, łożysko igiełkowe...
Tak jak mówię, to jest słabość materiału, że tłok sie posypie w mak
Okazało się, że nie przysługuje mi żadna gwarancja.
czyli ten silnik jest wart tej ceny?
[/center]
PS.
TAK WIEM TO BYL STOMP 120 A TU JEST 140 ŁO JEZU
na forum sa chyba 3 z czego jeden juz na zlomie
podziekuje za taka markowosc

modó³ wm mugen sport cdti

Alp3n pisze:PS.
TAK WIEM TO BYL STOMP 120 A TU JEST 140 ŁO JEZU
na forum sa chyba 3 z czego jeden juz na zlomie
podziekuje za taka markowosc
Mówisz o tym 120 czy o jakimś 140 który leży rozwalony? Bo jak na razie o zepsutym 140 nie słyszałem, no ale mogę się mylić oczywiście
[/center]

akby się porównywało silnik ogarowski do zetkowego, bo przecież obydwa "Rometowskie"...

[/center]
Blu pisze:Mi bardziej pasuje porównywanie ogarowego 50cc a 72cc.
Blu pisze:Fajna cena tego Stopma. Za taka kase mam 250

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości