Łuk robiliście ? xd

hahahaha to nie rs czy nsr 125
wszystkie chińskie 4t jak spalą 3l to max, w takim crossie jak sie nie dłubie przy silniku to będzie chodził bezawaryjnie, tylko gorzej z resztą, np amor tylny po jakimś czasie przestanie działać, zawieszenie z przodu też lubi się wytłuc i będzie miękkie, koła czasami trzeba kontrolować bo to szprychy, poza tym ok, tylko mały bardzo jest, kolana masz prawie przy kierownicy, jak by był większy trochę to niezłe hasadełko by było 

Tylko, że drogie.
Takie pomarańczowe jakby ktoś pamiętał

a co do dt do mi sie to wogóle nie podoba, tył ma nisko, plastiki paskudne, przedni zawias też szału nie robi, no ale dt niektóre mają już po 20 lat, to je usprawiedliwia
a jak nie crossa to można kupić etz 150, do wygłupów jak najbardziej, ma mało rzeczy które odpadną na dziurach 

Stunti pisze:A ja na jego miejscu bym kupił Yamahe dt 125 bez papiera za 1500 można naprawdę zacną wyrwać
bum^^ pisze:Stunti 125 pali jak smok xd Jak by wziął 80-tke to by było idealnie, mniej pali, a i mocniejsza od tego crossa (dt 80 chyba ma 15-16 koni).
Ty zacząłeś od "specjalistów" bo nie wiedziałeś że o dt chodzi.

A ten co ktoś wstawił link do aukcji już nie jest taki wytrzymały no i może przy lądowaniu z 0,5m wysokości zrobić z niego 2 crossy
Bo mi wygląda na wytrzymałego nawet 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości