W porównaniu do zetki moj ogar jest yamaha r1 ..
Przeciez tam trzeba dac polowy gazu zeby to ruszylo wgl.. nie chce ciagnac na 4 pod lekka gorke
Wiadomosc z ostatniej chwili: zetka z pelnym bakiem wazy ponad 120kg. ogar 95. ogar ma kapcia 90 zetka 110. ogarnij sie chlopie, to jedzie 10kmh mniej a dla cb to roznica jak pomiwedzy r1 a kiblem z biedronki. rozpedza sie wolno, trudno jakos przezyje ze 5sek wiecej. ile masz w ogazre pojemnosci baku ? 4l?? ja mam 14 omg. kogo obchodzi ze sie buja wolniej jak ma duzzzzzo innych plusow.
ps. jesli dla cb ogar ma uber buta to błagam nie kupuj nawet jakiegos 125

Bo sie zabijesz od tej mocy...
Mysle ze dotarło.
Jak dbales to tak, ale moj kolega jej nawet nie docieral .. na dotarciu trzymal ja do 11 tys obrotow a teraz mu olej zre, przez 2 miechy stala w garazu bo mu sie plywak zawiesil i nie wiedzial jak naprawic
I dlatego Zetka to gowno... Trzymajcie mnie bo je**e. Dlaczego kazda opinia zetki zaczyna sie od "MOJ KOLEGA MA ZETKE I..."
k***a tez mam zetke i ma prawie 10k przebiegu i nic sie nie je***, jak bedzie kasa to wstawie 125 od senke i dopiero zaczne jezdzic bo teraz sie wolno km nabijają.
. Co nas obchodzi ze wasi koledzy niemaja pojecia o jezdzie i eksploatacji motocykla ? Jak sie nie potrafi jezdzic ani nie katac to polecam kibel z biedronki, bo szkoda zetki dla idiotow.