speeder, wymieniłeś włoskie marki samochodów sportowych i to wyśmiałeś, wiesz w ogóle co napisałeś ?

A co do honda vs. aprillia to nsr też była produkowana we Włoszech
Nsr jest mniej awaryjna od rski, ale rska nadrabia to lepszym zawiasem, heblami i mocą. To że ludzie tak piszą w internecie, to chyba nie jest mit, tylko fakt. Bez powodu by takie coś nie powstało 

A co do honda vs. aprillia to nsr też była produkowana we Włoszech

tymbardziej, że jak mówisz że pali ci ona 10 litrów no to sory, ale na takie spalanie to i ja bym nie zarobił, bo nsrka pali mi prawie o połowe mniej, a różnica w mocy między moją nsr a twoją rs nie jest ani troche proporcjolana do spalania.
Myślicie że japońskie CBR i NSR są najlepsze ? To się mylicie.

Outer pisze:Najnowsze rski mają tylko 24 konie.
http://www.youtube.com/watch?v=4GtyoQI6N9E
Tutaj jest porobiona rs 125 z większym kitem i gimbaza z yt nagle coo tylko 30 koni? Przecież gs i jakieś inne powymyślane gówna miały po 42. A tak na serio to welcome in the real world.
A co do cen, to ducati 1098 wcale takie drogie nie są, podobne klasowo motocykle np. yamaha r1 i ducati są też podobne cenowo.
Myślisz, że jestem tak głupi i wierze w to 42km? Prosze Cie 

A jako ciekawostkę wam powiem, że jak jeździłem z kolegą, który ma tzr, to nsr spaliła mi mniej niż jego tzr
Co prawda musiał ją katować, ale inaczej się takim czymś nie da jeździć 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości